protest blm - blm - de boze witte lama
Wereld

2020 moe – BLM

In Amerika is de jongen George Floyd omgekomen bij een arrestatie. Een verschrikkelijke gebeurtenis die nooit heeft mogen gebeuren. Voor vele mensen was dit de aanleiding om massaal te geen protesteren tegen het dominante gedrag van de witte bevolking. BLM – Black Lives Matter – is geboren.

Terwijl Corona de wereldbevolking een stukje minder groot maakt ziet men toch nog de kans om 2020 ietsjes erger te maken. Men gaat massaal de straat op om te demonstreren tegen discriminatie tegen donkere mensen. Men is er klaar mee dat de donkere mensen altijd in het nadeel zijn en altijd negatief worden behandeld.

Niet alleen Amerika komt in opstand, maar de rest van de wereld ook. Zo ook in Nederland, waar we natuurlijk al jaren kampen met KOZP die een kinderfeest willen verpesten. Ik heb het dan niet over Zwarte Piet, maar het feit dat ze agressief tussen de ouders en kinderen staan te schreeuwen terwijl de goedheiligman in Nederland aankomt.

Mensen laten van zich horen, wat natuurlijk goed is, maar het slaat wel wat door. Opeens mogen we helemaal niets meer! Fawlty Towers moet van de televisie verdwijnen, want Manuel is een buitenlandse man die constant gepest wordt. Er zijn op dit moment zelfs geruchten dat films en/of series waar bijna geen donker persoon in voorkomt van de online platformen moeten verdwijnen.

Ook wordt de hele BLM op een verkeerde manier gebruikt. Donkere mensen die iets hebben misdaan en worden gepakt trekken direct de discriminatie-kaart. Politieagenten kunnen vaak niets goeds doen. Politici zijn allemaal criminelen en witte landverraders.

Mensen, ik snap het; jullie zijn boos. Maar moet iedereen daar onder lijden? Iedereen moet zich aanpassen aan het nieuwe… Ja, hoe noemen we dit? Zelfs de donkere bevolking die het niet eens is met BLM. Mag ik straks nog wel naar humor kijken? Straks wordt er iemand beledigd.

Terwijl de wereld zich druk maakt over black lives lees ik een artikel over hoe China de Oeigoeren castreert om er voor te zorgen dat deze kleine bevolking zich niet voortplant. Zie ik ergens een heel klein stukje staan over hoe Amerikaanse-Mexicanen geen werk meer krijgen vanwege hun afkomst. Zie ik in een filmpje hoe het Chinese leger door Hong Kong trekt. In Rusland worden mensen nog altijd onderdrukt als ze een andere geaardheid hebben.

Wat mij betreft mag BLM opdoeken en nemen we iets anders:

ALM All Lives Matter.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x